Välkommen till en kulinarisk resa genom det svenska landskapets skiftande karaktär, med ett omsorgsfullt urval av råvaror som präglas av de fyra elementen. Från hav och kust, till inland och skog. Där det bästa som mark och vatten har att erbjuda tas tillvara.

Här serveras ärliga smaker och noga utvalda råvaror, ofta med hemvist på nära håll, främst från halländska gårdar, föränderliga från årstid till årstid. Varje säsong har sina delikatesser. Men köket flirtar lite extra med havet, som bara ligger några steg bort.

Måltiderna komponeras med kärleksfull omsorg och nya menyer skapas regelbundet. Här guidas du genom måltiden och får smaker och ursprung presenterat för dig. Atmosfären är vänlig, omsorgsfull och med passion för det genuina. Gärna med överraskande inslag.

Erbjudandet gäller ej i vår bistro.

Typ av kök: Svenska traditionella rätter tillsammans med franska restaurangklassiker
Grundad: 1992
Antal platser: Matsal 250 st + ute 70 st
Köksmästarens favorit: Skaldjur
Öppettider: Dagligen 12:00–22:00
Adress: Nils Kreugers väg 5, Varberg
Telefon: 0340-62 98 06
Hemsida:www.varbergskusthotell.se

395 krBeställ