Vann är ett naturnära spahotell som ligger vid Gullmarsfjordens strand 20 minuter från Lysekil, 10 minuter från E6. Med fjorden på utsidan och sex pooler och kar i olika former här inne har du nästan obegränsade möjligheter till avkoppling i vatten. Miljön såväl inne som ute andas högsta kvalitet. VANN är ritat av Sveriges kanske störste nutida arkitekt, Gert Wingårdh, vars känsla för material och form är välbekant. Hotellet är också en naturlig del av ett naturreservat vid Gullmarsfjorden, Sveriges enda tröskelfjord vars unika marina liv kvalificerat den till marint skyddsområde.

Från hav och jord till våra bord Restaurangen är KRAVmärkt och certifierad i Västsvensk Mersmak.

Vatten inne och ute. Utöver våra olika bad har du tre sorters bastu, relaxytor och ett stort urval träningsbehandlings- och avkopplingsformer att välja bland. Inget rum är det andra likt och det finns en tanke bakom alla material, varje ljusstråle och detalj – här ska du kunna koppla av utan ansträngning.
Njut av en avkopplande stund i vårt spa och av god närproducerad, kravmärkt mat i vår restaurang. Börja dagen med att kliva in i spa vid kl 10.30 och njut i spaavdelningen fram tills lunch. Kl 13.30 serveras vår lunchbuffé med nybakat bröd, salladsbord och varmrätt.

Erbjudande: Entré – Gå 2 betala för 1
Öppettider: Sön-tor 7-20, fre 7-21, lör 7-22
Adress: Linngåde, Brastad
Telefon: 0523-442 00
Hemsida: www.vann.se

385 krSlutsåld