OBS: Ersätter Falsterbonäset SPA i SPASweden 2018.

Sparadiset består av tre personliga, mysiga dag-spa anläggningar som finns centralt i Stockholm på Södermalm, Östermalm och Kungsholmen och samt ett centralt i Malmö vid Drottningtorget. Här njuter du av unika behandlingar utförda av professionella terapeuter i en fantastisk miljö. Varje behandlingsrum och avdelning är inredd med stor omsorg där vi hämtat inspiration från världens alla hörn, här finns japanska duo-rum, privata spa-avdelningar med inspiration från Maldiverna, Indonesien, Boneo och Hawaii för att nämna några. Sparadiset arbetar med lyxiga ekologiska produkter från VOYA samt resultatinriktade hudvårdvårdsprodukter från Elisabeth Arden PRO, samt Revalé Skin och Maria Åkerberg.

I vår fantastiska Moroccan Beauty Ritual inleder vi behandlingen med en skön helkropps-torr-skrubb som effektivt sätter igång blodcirkulationen samtidigt som huden får ny lyster och döda hudceller försvinner. Därefter ringlas den varma Marockanska Arganoljan över kroppen för att masseras in med starka tag i en djupgående helkroppsmassage. Sedan packas du in i varma täcken som låter den välgörande ekologiska arganoljan sjunka in huden med du njuter av en lyxig ansiktskur med rengöring, exfoliering och skön ansiktsmassage med den välgörande arganoljan som är cellstimulerande och revitaliserande. Hudens egna kapacitet att skydda sig förbättras med hjälp av arganoljans innehåll av antioxidanter, vitaminer, karoten och fettsyror. Behandlingen avslutas med en avslappnande skalpmassage.

Vi använder en ekologisk handgjord arganolja från ett kvinnokooperativ i Marocko som genom sitt arbete med oljan kan försörja sig och sin familj och ge barnen skolgång. Man har även fått stopp på skövlingen av regnskogen i området och minskat ökenutbredningen. Arganträdet finns med Unesco’s världsarvslista och man har funnit dokumentation att arganoljan användes så tidigt som år 1219 inom medicin och skönhetsvård. Arganoljan är 100% kallpressad och ekologisk och är certifierad av EcoCert.

Ni erbjuds dessutom 20% rabatt om ni önskar boka egen SPA-avdelning. I Malmö erbjuds samma rabatt för egen SPA-avdelning samt för Floating.

Erbjudandet gäller Måndag – Fredag.

Erbjudande: The Moroccan Beauty Ritual 60 min – Gå 2 betala för 1
Öppettider: Stockholm: Mån-fre 11–20, Malmö: Mån 12-19, tis-fre 11-20
Adresser:
Sibyllegatan 50 B, Stockholm
Fridhemsgatan 66c, Stockholm
Ringvägen 84, Stockholm
Husargatan 3, Malmö
Fågelbrovägen 20, Värmdö
Krusenberg 436, Uppsala
Telefon: 08 – 654 01 12 (gäller även Uppsala och Värmdö), 040 – 30 72 72
Hemsida: www.sparadiset.se

385 krSlutsåld