Mitt i centrala Östermalm finns Stockholms mysigaste spa. På Spa By Us är vi auktoriserade hudterapeuter vilket betyder att du som kund kan känna dig säker på att du får rätt behandling och hjälp. Vi har alla en gedigen utbildning och flera års erfarenhet inom ansiktsbehandlingar, massage och spabehandlingar. För att få ut mesta möjliga av dina behandlingar, kom i god tid innan din behandling börjar, vi rekommenderar minst 15 minuter innan. Under besöket har du tillgång till vår relax samt handduk, tofflor, badrock samt frukt och dryck.

Ni har full tillgång till vår relaxavdelning med jacuzzi och en skön lounge. Varva ner eller umgås innan och efter behandlingen och känn dig helt utvilad när du lämnar oss. Meddela vid bokningstillfället om du är gravid, har några medicinska besvär, allergier eller tar några mediciner så att vi kan anpassa
behandlingen till just dina specifika behov och önskemål.

Behandlingen inleds med behagligt djupgående stenmassage med varma lavastenar på baksida ben, rygg/nacke, axlar och efterföljs av en intensivt föryngrande ansiktsbehandling. I ansiktsbehandlingen ingår rengöring, peeling, djupverkande serum, ansiktsmask samt avslutande kräm.

Erbjudande: Face & Body Sensation 50 min + Gå 2 betala för 1
Öppettider: Mån, ons & fre 10–18, Tis & tor 10–20, Lör 10–16
Adress: Riddargatan 3 B
Telefon: 08-611 23 11
Hemsida: www.spabyus.se

385 krSlutsåld