Hotell Smögens Hafvsbad är beläget i Sveriges vackraste omgivningar på den lilla ön Smögen i Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns 76 hotellrum fördelade på två hotellbyggnader. Spa-avdelning med stort utbud av behandlingar, pool, bubbelpool och stor konferensanläggning samt à la carte restaurang specialiserad på havets läckerheter och med utsikt över västerhavet.

Naturligtvis handlar vistelsen på Smögens Hafvsbad om människans förhållande till vatten. Historiskt och i nutid. Här handlar spa om att bada och enkla grejer som att tvätta sig ren, eller tvaga sig som man sa i gamla dagar. Forna tiders skrubbning med hårda borstar och starkt doftande tvålar har numera ersatts av njutningsfull kroppsvård.

Förmiddagsnjutning. Starta med frukost och avsluta med lunch i vår restaurang med utsikt över Västerhavet. Njut av vår pool, jacuzzi och bastu under förmiddagen. Här utför ni även Hafvsbadets tvagning, med ett själv-spakit med produkter från Maria Åkerberg. Frukt och vatten på buffé i spaområdet. Lån av badrock och handduk samt tofflor att behålla. Gäller alla dagar i mån av plats.

Erbjudande: Entré – Gå 2 betala för 1 + Spa morgonsol
Öppettider: Mån-sön 7-22
Adress: Hotellgatan 26, Smögen
Telefon: 0523-66 84 50
Hemsida: www.smogenshafvsbad.se

385 krSlutsåld