Vi på Star Sollentuna är ledsna att meddela att vår Spaavdelning inte kan ta emot bokningar för tillfället.
Följder av renovering gör att vi inte kan bedriva verksamhet så som önskat.
Vi hoppas på er förståelse.

I Sollentuna, två mil norr om Stockholm och två mil söder om Arlanda, ligger Scandic Star Sollentuna spa & konferens. Med sitt stora atrium skapas en härlig atmosfär som ger en känsla av att vara i medelhavet. Hotellet byggdes av Einar Söder 1985, som Sveriges första och enda svithotell.

Duo relax (50 min) innebär att ni badar i bubbelbadkar till skenet av levande ljus. I vattnet tillsätts aromaoljor som väcker dina sinnen. Därefter en ansiktsbehandling som rengör på djupet, ger fukt och näring. En kortare nack- och axelmassage ingår samt en skön avstressande ansiktsmassage med utvalda produkter. Slå dig ner i någon av restaurangerna eller barerna för en bit mat. Alldeles runt hörnet från hotellet hittar du Sollentuna centrum med över 130 butiker. Här har du även nära till Edsviken med vacker natur som inbjuder till promenader eller en joggingtur.

För bokning av andra behandlingar gå in på www.starspa.se och läs mer.

Erbjudande: Del i dubbelrum, frukost, välkomst vip och tvårätters middag, samt tillgång till relaxavdelningen med gym och bastu inklusive Duo relax 50 min – Gå 2 betala för 1
Öppettider: Mån-fre 10:00-20:00, lör-sön 10:00-17:00
Adress: Aniaraplatsen 8, Sollentuna
Telefon: 08-517 264 00
Hemsida: www.scandichotel.se/starsollentuna

395 krSlutsåld