Beläget mitt i centrala Helsingborg välkomnas du av professionella terapeuter i en lugnande asiatisk miljö för din stund av avkoppling eller skönhetsbehandling. Genom en kombination av lugnande, helande och intuitiv beröring so går utöver traditionell muskelmassage, med naturliga massageoljor och eteriska oljor, strävar vi efter att bidra till ett bättre och mer harmoniskt liv.
Par och kompisar får behandling i något av våra duorum. Kombinera en massagebehandling med vad du vill, gärna med IRbastu eller bubbelbad med hydromassage. Du kan också botanisera bland våra Spapaket, som i vissa fall innehåller både Wellness och Beautybehandlingar, med kombinationer av behandlingar till förmånliga priser.

Erbjudande:
Vi ger dig en möjlighet att prova den hälsosamma effekten – för hela kroppen – av en Infraröd bastu. Den är speciellt utformad för att skapa en djup, genomträngande värme vilket resulterar i att ämnesomsättningen ökar dramatiskt och ge en kraftig svettning som har många positiva effekter. Temperaturen är bara 60 grader, vilket inte ställer till några problem med att andas. Samtidigt svettas man 3 gånger så mycket som i en vanlig bastu och avgiftningen – detox – är 7 gånger kraftigare! Den stärker immunförsvaret.
Infrarött ljus är en form av ljusenergi som på grund av dess längre våglängder inte kan ses av det mänskliga ögat. Det motsvarar solens infraröda värmestrålar som är nödvändiga och naturliga och helt ofarliga för människan.
Efter Irbastun får du duscha igen och sedan avnjuta en avslappnande och helande halvkropps oljemassage.

Erbjudande: Entré – Gå 2 betala för 1 + IRbastu + Oljemassage
Öppettider: Mån-tor 10-19, fre 10-16, lör 10-16
Adress: Södra Strandgatan 7, Helsingborg
Telefon: 0708-67 09 99
Hemsida: www.samadhispa.se

385 krSlutsåld