(OBS Ersätter Smörgåsbaren)
Det vi lärt oss efter alla år bakom grytorna, innanför baren och ute bland våra gäster är att du ibland måste våga göra det annorlunda. Ta en väg ingen annan vandrat. Utmana dina egna och andras föreställningar om hur något får smaka, kombineras eller presenteras. Det finns egentligen bara en regel. Du får aldrig tumma på hantverket. Aldrig.

Den filosofin har lett oss hit. Till Hello Monkey Goes Italian. Idén om att ta det bästa med italiensk matkultur, blanda in det asiatiska köket och få till en upplevelse där smaklökarna gör både piruetter och rundsparkar på tungan.
Och det handlar inte bara om vällagad mat, utan även om välrörda drinkar Passa på att njuta av en klassiker innan maten. Eller prova någon av våra dinner cocktails – spännande kreationer som mixas för att lyfta maten till nya höjder.

Med Hello Monkey Goes Italian vill vi ge Göteborg en ny krogupplevelse. En som doftar lika mycket kinesisk kryddmarknad som italienskt grönsaksstånd. En som får dig att tänka på heta nätter i Hong Kong, men också på svala terrasser i Rom. En som är lika mycket Bruce Lee som den är Federico Fellini.

Hoppas det ska smaka, inte som du förväntat dig, utan mer.

Typ av kök: Italienskt
Grundad:  2017
Antal platser: Matsal 50 st + ute + lounge 22 st
Köksmästarens favorit:
Öppettider: Mån-fre 11:30-sent, lör 12:00-sent, sön 12:00-20:00
Adress: Kyrkogatan 20-22
Telefon: 031-18 54 55
Hemsida: www.hellomonkey.net/goes-italian

395 krSlutsåld