Falkenberg Strandbad är ett av de finaste hotellen på västkusten med en underbar strand som sträcker sig utmed kusten. Omgivningarna vid hotellet är lika avkopplande, exotiska och sköna som stranden är sommartid. Lika intensiva, spännande och dramatiska kan höststormarna vara när vågorna vräker sig mot land. På Falkenberg Strandbad störs du inte av bilar och andra stadsljud, här är det endast havsbruset och måsarnas skrin som påminner dig om närheten till naturen.

I detta spapaket välkomnas du och ditt sällskap med en introduktion om er vistelse i The Retreat Club, för att sedan ledas in i upplevelsedelen. Där får du under två timmar ta del av sparitualer från hela världen. Här gör du behandlingar tillsammans med ditt sällskap (retreat yourself), allt från fotbad, basturitual, hamam, rasul, isskrubb till en oljebehandling. I Ivory spapaket ingår tillgång till eldrelaxen, där du ligger i en skön säng med en enorm öppen spis framför dig och bara låter tankarna flyga iväg. Du får även tillgång till den öppna relaxen med pool samt utomhusbastun.

Erbjudande: Spapaket inklusive övernattning i dubbelrum, frukost samt en trerätters middag Sparitual 2 timmar + Gå 2 betala för 1
Öppettider: Se hemsida
Adress: Havsbadsallén 2, Falkenberg
Telefon: 0346-71 49 00
Hemsida: www.strandbaden.se

395 krSlutsåld